Populaire

Bestemmingen

Als IATA agent kunt u bij ons terecht voor SPECIALE ticket tarieven inclusief extra bagage (2 koffers) vanuit Amsterdam en Brussel naar bestemmingen zoals, India, Pakistan, Indonesië, Sri Lanka,  Afrika( Egypte, Ghana) en veel meer. Met Airlines zoals: KLM, Qatar, Emirates, Etihad, Turkish, Lufthansa, Finnair, Tap, etc.

Parbo Travel uw IATA agent en lid van de SGR en de ANVR!
Stay safe!

Dubai

Tijdens uw bezoek aan Dubai komt u ogen te kort. Bezoek de kleurrijke souks, ga uitgebreid winkelen in de grote winkelcentra, cruise over de rivieren of bezoek de uitgestrekte woestijnen. Dubai is de ideale mix van Arabische cultuur en het moderne leven.

Indonesië

De eilanden van Indonesië hebben allen hun eigen tradities en gebruiken. Maak kennis met de grote diversiteit aan natuur en kleurrijke culturen. Strijk neer op parelwitte stranden, bezoek rijstterrassen en rokende vulkanen. Hiernaast staat Indonesië bekend om prachtige koraalriffen, witte zandstranden en wuivende palmbomen. De specialiteiten en variaties uit de keuken van Indonesië hebben iets gemeen, namelijk rijst. Invloeden van buitenlandse keukens dragen bij aan de grote verscheidenheid aan Indonesische gerechten.

Sri Lanka

Sri Lanka, officieel de Democratische Socialistische Republiek Sri Lanka en voorheen Ceylon, is een land in Zuid-Azië. Het land is een eilandstaat in de Indische Oceaan.

Sri Lanka is een steeds populairder wordende vakantiebestemming. Dit prachtige land staat voor gastvrijheid, heerlijk eten, schitterende natuur, prachtige stranden en betaalbare accommodaties.

Curaçao

Curaçao, is een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Het grondgebied en de zee van het Land Curaçao bestaan uit de eilanden Curaçao en Klein Curaçao en de daarbij behorende territoriale zee. Het is gelegen in de zuidelijke Caraïbische Zee, net voor de kust van Venezuela.

Bekijk al onze verre bestemmingen

Ons team van professionals staat altijd klaar om jou advies te geven over bestemmingen wereldwijd.

Altijd twee koffers inbegrepen!

Bij ons boek je jouw reis altijd inclusief twee koffers, zonder meerkosten! Wel zo fijn!

Ja… inderdaad zo laag ; )

Van gedachten veranderd? 

Ontdek uw volgende droombestemming

Vlieg voordelig naar verschillende verre bestemmingen.
Wij regelen ook hotels, safari’s en andere excursies.