Vlieg er eens uit

Aanbiedingen

Sale

Suriname

Suriname is rechtstreeks per vliegtuig te bereiken vanuit Nederland. Twee luchtvaartmaatschappijen bieden een directe vlucht aan vanaf Amsterdam naar Paramaribo: KLM en SLM.
De vlucht Amsterdam- Paramaribo duurt ongeveer 9 uur.
Je kunt natuurlijk ook via Parijs naar Suriname vliegen met Air Carib en Air France.

Vanuit Parijs vlieg je vervolgens naar het buurland van Suriname: Frans-Guyana. Daarvandaan kun je per lijnbus over land naar Suriname reizen. Echt snel of comfortabel is dit allemaal niet. Avontuurlijk wel.

Nu vanaf
€695,00
Sale

India

Op reis door India zult u ongetwijfeld overladen worden met geuren, kleuren en geluiden. Kleurrijke tempels, boeiende rituelen, heerlijk eten en vriendelijke bevolking. Fascinerender en veelzijdiger dan India kan een land nauwelijks zijn. De eeuwenoude cultuur is zichtbaar in prachtige tempelcomplexen, paleizen en forten die hun weerga niet kennen. Hier bevindt zich een samenleving van meer dan een miljard inwoners verdeeld in verschillende talen en religie.

Sale

Pakistan

Pakistan, officieel de Islamitische Republiek Pakistan, is een land in Zuid-Azië dat ligt op het Indisch subcontinent, grenzend aan India, Afghanistan, Iran, China en aan de Arabische Zee. De hoofdstad is Islamabad.

Sale

Afrika

Vlieg voordelig naar verschillende bestemmingen in Afrika. Binnen Afrika bieden wij vluchten aan naar Egypte en Ghana.

 

Egypte, officieel de Arabische Republiek Egypte, is een semi presidentiële republiek gelegen in het noordoosten van Afrika en het zuidwesten van Azië. De hoofdstad is Caïro.

Ghana, officieel de Republiek Ghana is een land aan de westkust van Afrika. Het grenst westelijk aan Ivoorkust, noordelijk aan Burkina Faso, oostelijk aan Togo en zuidelijk aan de Golf van Guinee. De hoofdstad van Ghana is Accra.

Bekijk al onze verre bestemmingen

Ons team van professionals staat altijd klaar om jou advies te geven over bestemmingen wereldwijd.

Altijd twee koffers inbegrepen!

Bij ons boek je jouw reis altijd inclusief twee koffers, zonder meerkosten! Wel zo fijn!

Ja… inderdaad zo laag ; )

Van gedachten veranderd? 

Ontdek uw volgende droombestemming

Vlieg voordelig naar verschillende verre bestemmingen.
Wij regelen ook hotels, safari’s en andere excursies.